Szolgáltatások

Szolgáltatásaink között olyan hiánypótló és újszerű dolgokkal találkozhatsz, amelyek a megszokottól eltérő módon gondolkodó menyasszonyok kedvence lehet. 

 

Esküvői pénzügyi tanácsadásunk igénybevételével tanácsokat, tippeket kaphattok, ami hasznos lehet, ha nem tudjátok, hogyan kezdjetek a szervezéshez, miből teremtsétek elő a pénzt az esküvőre. Ha bizonytalanok vagytok a költségeket és a lehetőségeiteket illetően, vagy nincs köztetek egyetértés a pénzügyek terén, érdemes lehet igénybe vennetek a szolgáltatást.

Ráadásul a nálunk kapott tanácsokat később is hasznosítani tudjátok, így a házasságotok pénzügyi szempontból is stabil alapokat kap. :)

Nézzétek meg csomagjainkat, vagy kérjetek egyedi ajánlatot a mieskuvonk.info@gmail.com címen!

 

 

Dekorációs csomagjaink megalkotásakor arra gondoltunk, hogy sok pár szeretne egyedi dekort, de hiába készítik el előre a díszeket, talán nincs rá megfelelő ember, aki a helyszínen felrakja őket. Hiszen a barátnők és rokonok is készülnek az esküvőre, a menyasszony értelemszerűen a délelőttöt nem egy létrán állva szeretné tölteni. Ha ez a helyzet, a mieskuvonk.hu csapata elintézi ezt helyettetek, legyen csak pár apróság, vagy exkluzív dekoráció a terveitekben. Nézzétek meg csomagjainkat, vagy kérjetek egyedi ajánlatot a mieskuvonk.info@gmail.com címen!

 

 

Ha nem szeretnél hagyományos lánybúcsút, esetleg a menyasszony nem rajong a vetkőzős fiúkért, feldobhatod a hangulatot egy workshoppal is.

Az együtt eltöltött másfél-két óra alatt megismerkedhetnek a résztvevő lányok, hiszen sokszor a menyasszony legjobb barátai, legkedvesebb munkatársai nem, vagy csak felületesen ismerik egymást. A workshop alatt oldott hangulatban alkothattok és közben garantáltan összecsiszolódik a csapat, hiszen nemcsak kreatív alapanyagokkal, hanem vicces feladatokkal is készülök nektek.

Kérjetek egyéni ajánlatot a mieskuvonk.info@gmail.com e-mail-címen!

 

 

 

 Partnereink