mieskuvonk.huHíreink

Híreink

2018-01-01

Esküvői pénzügyek

Esküvői pénzügyek Januárban elindult új oldalunk, ahol kifejezetten esküvői pénzügyekkel foglalkozunk. Nagy Andrea esküvői pénzügyi szakértő lesz a segítségetekre, hogy ne feledkezzetek meg a fontos anyagi kérdésekről, tippeket ad spórláshoz, költségvetés készítéséhez, hogy anyagi nyugalomban élvezhessétek az esküvőtök napját.

tovább »

2017-10-06

Kiárusítás

Kiárusítás Egészen rendkívüli ajánlat következik. Egy kis varázslat nektek. Szinte a teljes készletünket kiárusítjuk, ami sok-sok dekorterméket, alapanyagot, menyasszonyi kiegészítőt jelent. Ez még önmagában nem túl különleges, hiszen a szezon végén sok esküvői kellékekkel foglalkozó cég teszi ugyanezt. De a mi kiárusításunk nagyon más, mert a termékeink között sok olyat találtok majd, amelyeknek nincs ára.

tovább »

2017-04-06

Rendelési idők változása

Rendelési idők változása 2017-ben több változás is várható a mieskuvonk.hu-nál, ami remélhetőleg még elégedettebbé tesz majd titeket. Ezzel összefüggésben a rendelési idők is változtak, egyedi termékek esetén ez körülbelül 4 hét lehet.

tovább »

2016-02-02

Gyönyörű sujtás ékszerek a kínálatban

Gyönyörű sujtás ékszerek a kínálatban Legújabb partnerünk, a Kicsiyu Design által tervezett és megalkotott sujtás ékszerek rendelhetők a webáruházban.

tovább »

2016-01-04

Ezek történtek 2015-ben

Ezek történtek 2015-ben A 2015-ös év a mieskuvonk.hu csapatának nagyon fontos év volt, hiszen számos eredménnyel büszkélkedhetünk, és most egy rövid cikk erejéig meg is tesszük ezt.

tovább »

2015-11-27

Black Friday

Black Friday Hihetetlen black friday kedvezmények a mieskuvonk.hu-nál! Olvass tovább a részletekért, mert most hajdíszt és köszönőajándékot is rendkívüli áron rendelhetsz!

tovább »

2015-11-11

Találkozhattok velünk az esküvői kiállításon

Találkozhattok velünk az esküvői kiállításon Január 16-án és 17-én Debrecenben, a Lovardában találkozhattok a mieskuvonk.hu csapatával. Várunk titeket a bejárattól balra, a ruhatár pultjában. Kabátot leadni nálunk nem lehet, de sok szépséggel és ajándékkal készülünk, érdemes szétnézni nálunk.

tovább »

2015-10-29

Új szolgáltatás

Új szolgáltatás Magyarországon egyedülálló új szolgáltatással állunk mostantól a párok rendelkezésére, esküvői pénzügyi tanácsadással várunk titeket.

tovább »

2015-10-15

Élménybeszámoló

Élménybeszámoló Múlt hétvégén Debrecenben debütált Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist előadása/beszélgetős, tanácsadós napja, engedjetek meg egy rövid élménybeszámolót.

tovább »

2015-09-15

Menyasszony Roadshow Debrecenben

Menyasszony Roadshow Debrecenben A mieskuvonk.hu szervezésében Körmendy-Szomoru Kata, menyasszony stylist előadásán vehetnek részt az érdeklődő debreceni menyasszonyok. Jelentkezni a mieskuvonk.info@gmail.com címen lehet.

tovább »

 Partnereink