Partnerek

Partnereink

A mieskuvonk.hu honlap felépítésekor az alapvető filozófiánk az volt, hogy olyat adjunk az embereknek, ami egyszeri és megismételhetetlen, ami attól lesz értékes, hogy különleges, éppen úgy, mint az esküvő napja.

Ezért a partnerek kiválasztásakor is arra törekedtem, hogy ez a követelmény teljesüljön, ráadásul fontos volt, hogy olyan emberek készítsék ezeket a termékeket, akik maguk is értéket képviselnek, és hisznek abban, hogy a kedvesség és az őszinteség fontos az életben. A következőkben róluk olvashatsz, az én szuper kis csapatomról :)

Nagy Andrea kreatív vezető

 

 

BelleLelle

A BelleLelle márkanév igazi garancia az egyedi minőségre, ugyanakkor egy mindig megújuló családi vállalkozás. Örömmel mutatom be nektek partnerünket, akik személyében nemcsak üzlettársamat, hanem személyes jó barátaimat ismerhetitek meg, akik szívvel-lélekkel készítik termékeiket a legapróbbtól a legösszetettebbig.

„A BelleLelle márkát három éve kezdtük fejleszteni, pusztán személyes indíttatásból, teret akartunk adni a kreativitásnak. Sok gyakorlás és kísérletezés után mondhatom, hogy a BelleLelle márka szatén virágkompozíciói, fátylai és gyöngy ékszerei egyedi és megismételhetetlen alkotások. Büszkék vagyunk minden egyes menyasszonyra, akik a nagy napon ezeket a kiegészítőiket viselik, és szívesen alkotunk egyéni elképzelés alapján akár esküvőre, akár más alkalomra.

2015-ben új vonallal bővült a márka. Mindamellett, hogy megszületett a kisfiunk, elkészült az első BelleLelle varázskendő is, ami a hordozókendők között igazi ritkaság, saját tervezésű motívumok díszítik. A kendő anyagából magyar kézművesek készítenek különböző babaholmikat is, így az egyedi darabokat bátran ajánlom azoknak az anyukáknak, akik valami különlegeset keresnek babájuk számára.”

Elérhetőségek:

 

A márka megalkotói: Fábi-Molnár Márta, Fábi László, valamint a mindig mosolygós Lelle és az édes Horka

 

 

 

Wedding Paper

 

A WeddingPaper alkotóját, Fekete Zitát csak meghívós partnerünk néven szoktam emlegetni, hiszen fő profilja, hogy esküvői papírtermékeket készít a párok számára.

A márka mögött rejlő ember azonban több ennél, hiszen amellett, hogy remek és precíz szakember, egy kedves és szerény nő, akit még az egyetemi éveink alatt ismertem meg egy egészen más szakma képzése alatt, hiszen ő is közgazdász.

„A közgazdász szakma mellett úgy éreztem, szükség van egy olyan területre, ami egy kicsit hobbi, egy kicsit kikapcsolódás, és értéket alkothatok vele. A férjem édesanyja régóta a Lilly Szalon vezetője, így mellette bepillantást nyertem az esküvők világába, közben pedig rájöttem, hogy szeretnék én is ezzel foglalkozni, viszont jobban vonzottak a papírtermékek, és szívesen foglalkozom ezek szerkesztésével, tervezésével.”

Termékei a legjobb minőséget képviselik, és egyszerű, letisztult formájuk kicsit a készítőjüket is tükrözi. Zitánál minden darab gyönyörű, hiszen addig kísérletezik, amíg tökéletes nem lesz az esküvő első hírvivője, a meghívó.

Elérhetőségek:

 

 

KicsiYu Design

 

Nemrég csatlakozott a csapatunkhoz a KicsiYu Design alkotója, Hegedüs Judit, aki gyönyörű sujtás ékszereket készít, és ezzel a menyasszonyokat még szebbé teszi.

A Judittal való megismerkedésünk története nagyon egyszerű, az internet hozott össze minket, és persze az ékszerei, amelyekről így mesélt nekem első találkozásaink alkalmával, mikor arról kérdeztem, hogyan készülnek.

„Sok idő, négy-öt óra, mire például egy átlagos fülbevaló elkészül, és még ennél is sokkal több, mire egy nagyobb nyaklánc, de én szeretem csinálni, és úgy veszem észre, a nők is szeretik hordani. Én is fémallergiás vagyok, ezért külön figyelek, hogy a lehető legkevesebb fémet tartalmazzák, és az is mind orvosi fém alkatrész legyen. Annak meg nagyon örülök, mikor valaki különleges kéréssel keres meg, de szerintem az én ékszereim nagy része hétköznapokon is hordható.”

És Judit nem is beszél a levegőbe, hiszen legtöbbször önmaga élő reklámja, és a ruhájához illő színű sujtás fülbevaló van a fülében, kedves és közvetlen, igazi girl next door, aki mindenkivel megtalálja a hangot, és akivel mindenki szívesen beszélget.

Az alábbi képeken pedig ő maga látható menyasszonyként a saját készítésű szettjében.

Elérhetőség:
 Partnereink