Meghívó szövegírás

Hisszük és tudjuk, hogy az egyik legszebb érzés a szerelem. Kettőtök között mindent elmesél egy csók vagy egy ölelés, nem kellenek szavak. Viszont azt is tudjuk, hogy ezt sokszor nehéz szavakba önteni és megfelelő formában tudatni a nagyvilággal. Ha nem találjátok a szavakat, amit a meghívótokba írnátok…

 

Gondod van a meghívó szövegével? - szövegírás, korrektúra

Ha szeretnél igazán elegánsan fogalmazni, vagy valami apró (esetleg nagyobb) poént belecsempészni, de segítségre van szükséged, szívesen átvállaljuk a meghívó szövegének megalkotását is. Vagy ha kész szöveget hozol, és nem vagy biztos benne, hogyan is kell helyesen írni, kérésedre díjmentesen korrektúrázzuk azt, így megszüntetünk minden helyesírási és nyelvhelyességi hibát.

 

Válassz idézetet!

Tetszenek a meghívók, de nem tudod, mi legyen benne? Szeretnél egy szép idézetet, ami a szerelmeteket tükrözi?

Ha nálunk rendeled a meghívódat, ajándékba elküldjük neked az idézetgyűjteményünket, amelyben stíluskategóriákra bontva találd meg a legnépszerűbb és a kevésbé ismert idézeteket. Így megtalálhatja a stílusához illő idézetet a romantikus és a bohém pár is, a vicces és a megható stílusra vágyó jegyesek, és a mindent elsöprő szerelemben együtt élő menyasszony és vőlegény is.

 

Mesélő meghívó - meseírás

Sok rokon, vagy barát nem igazán ismeri a történeteteket? Vagy csak szeretnétek, ha már a meghívóhoz kapnának egy kis kedvességet? Válassz mesélő meghívót!

Hogy még nem hallottál róla? Mert ezt csak nálunk találod meg, teljesen egyedi és különleges dolog, amit Magyarországon nem készít más meghívókkal foglalkozó cég.

A kiválasztott meghívó mellé megírjuk a saját történeteteket egy kedves mese formájában, amit a meghívóhoz passzoló stílusú és méretű pótlapon teszünk a borítékba, így minden vendégetek örömmel olvassa majd a szerelmetek apró vagy nagyobb momentumait, persze csak azt, amit szeretnétek megosztani velük.

 

Hogyan készülnek?

  • Írj nekünk!

Írj magatokról bármit, ami fontos, vagy olyat, ami nem. Mi sok-sok kérdést fogunk feltenni, hogy jobban megismerjünk titeket és a szerelmeteket is, mert ettől lesz igazán egyedi és igazán a tiétek az alkotás. Ehhez a kiküldött kérdőívek kitöltése nagyon fontos!

 

  • Válaszd ki, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretnéd!

Többet is választhatsz, hiszen egy szép idézet és egy kedves mese nem zárják ki egymást. Ha egyedi dolgot szeretnél kérni, akkor is kereshetsz minket, hiszen imádjuk az igazi egyéniségeket, akik különleges kérésekkel dolgoztatnak meg minket!

 

  • Válassz meghívót!

Válassz a kínálatból olyan meghívót, ami a legjobban illik hozzátok, vagy kérj teljesen egyedi darabot és add le a megrendelésedet!

 

  • Pihenj egy kicsit, addig mi dolgozunk!

 

  • Vedd át a kész meghívót és gyönyörködj az exkluzív kivitelezés és a személyre szabott tartalom összhangjában!

 

  • Ha elégedett vagy, ajánlj, lájkolj vagy ossz meg rólunk bármit a többi érdeklődő pár számára, hálásak leszünk érte.

 

 

Tarifák:

  • korrektúra: ingyenes
  • szövegírás: 7 990 Ft
  • meseírás: 6 990 Ft
  • írói csomag (minden fenti szolgáltatás egyben): 13 990 Ft

 

A megrendeléshez az Általános Felhasználói Szabályzatot el kell fogadnod. Kérlek, olvasd el ezt a pár sort, ennek a linknek a végén találod: Üzletszabályzat

 Partnereink