Esküvői pénzügyi tanácsadás

Az esküvőre készülő párok legelső kérdései között szokott szerepelni, hogy mit és mikor kell intézni, valamint mennyibe fog ez kerülni. Mert valljuk be, ma Magyarországon nagyon kevés olyan ember van, aki gondolkodás nélkül bármit megvehet és megengedhet magának.

Az esküvő egy különleges esemény, ami jó esetben egyszer jön el az életben; viszont egy nagy és felelős pénzügyi döntés, hiszen mikor máskor költünk egyetlen napra több százezer vagy millió forintot?

 

Mikor van szükség esküvői pénzügyi tanácsadóra?

Az én munkámra szükségetek lehet számos esetben és élethelyzetben.

- Ha nem tudjátok, hogyan teremtsétek elő az esküvőre szánt pénzt.

- Ha rendelkeztek némi alappal, de bizonytalanok vagytok abban, hogy mennyire is lenne szükségetek.

- Ha nem foglalkoztok pénzügyekkel és az anyagi kérdésekben nincs köztetek egyetértés.

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtok, mivel könnyítem meg a szervezés anyagi oldalát?

A tanácsadás keretében választhattok több lehetőség közül is, és egyénre szabott ajánlatot is kérhettek.

 

Alap csomag:

- 1,5 óra konzultáció Debrecenben, amely segít az indulásban.

- Megbeszéljük, hogy mik a rátok váró legfontosabb feladatok és döntések.

- Az esküvői elképzelésetek alapján összeállítok egy részletes költségvetést, amit követve könnyen el tudtok majd igazodni a szervezés során a pénzügyeitekben.

- Az anyagi helyzetetek alapján tanácsokat adok megtakarításra, vagyonotok kezelésére.

- A konzultáció ára 7 000 Ft

- Debrecenben a kiszállás ingyenes. Hajdú-Bihar megyei településeken a kiszállási költség 3000 Ft. Egyéb településre kérd egyedi árajánlatunkat!

- A konzultáció országosan elérhető skype-on keresztül is, ennek nincs külön díja.

 

Közepes csomag:

- Az alap csomagban foglalt első konzultáción túl három további 1,5 órás alkalmat foglal magában, amit a jegyespár kérésének megfelelően osztunk el.

- Így figyelemmel tudom kísérni a költségek alakulását, és javaslatokat tudok tenni menet közben is a változtatásokra.

- Az utolsó konzultáción, ha igénylitek, a házasságban történő pénzkezelésről, családtervezéssel kapcsolatos költségekről is szót ejtünk.

- A csomag ára 25 000 Ft

- Debrecenben a kiszállás ingyenes. Hajdú-Bihar megyei településeken a kiszállási költség 3000 Ft. Egyéb településre kérd egyedi árajánlatunkat

- A konzultáció országosan elérhető skype-on keresztül is, ennek nincs külön díja.

 

Extra csomag: 

- Az alap és a közepes csomag tartalmán túl folyamatosan figyelemmel kísérem az esküvői költségvetésetek alakulását.

- Gyakorlatilag projektmenedzserként nyilvántartást vezetek az összes fizetendő tételről, folyamatosan tájékoztatlak titeket a rátok váró kiadásokról és figyelem a bevételeiteket is.

- Tanácsokat adok a szolgáltatókkal való szerződéskötéshez, megállapodáshoz.

- Igény esetén elkísérem a jegyespárt a helyszínre tárgyalni, szerződéskötéskor jelen vagyok.

- Segítséget nyújtok a megfelelő szolgáltató felkutatásában.

- Az extra csomag az első konzultációt követő egy év időtartamra és 12 személyes találkozóra vonatkozik, ha ennél hosszabb rendelkezési időre vagy több konzultációra szeretnél árajánlatot kapni, keress elérhetőségeimen!

- A csomag ára 250 000 Ft

- Debrecenben a kiszállás ingyenes. Hajdú-Bihar megyei településeken a kiszállási költség 3000 Ft. Egyéb településre kérd egyedi árajánlatunkat!

 

Hogyan zajlik a konzultáció?

A debreceni konzultáció során belvárosi irodánkban (vagy akár az otthonotokban) egy másfél órás beszélgetésre várom a párokat, általában nektek megfelelő időpontban, akár munkaidő után vagy hétvégén. Mindig azt javaslom, hogy a vőlegény és a menyasszony is legyen jelen, akkor is, ha a szervezési feladatokat nem osztják meg. Az örömszülők is részt vehetnek a konzultáción, ha jelentős összeggel járulnak hozzá az esküvőhöz. Viszont ha csak a pár fizeti a költségeket, az első konzultációra nem célszerű az örömszülőket is hívni. Mivel a szolgáltatás személyre szabott, így beszélgetünk kicsit az anyagi hátteretekről és a tervezett esküvőről, de az sem baj, ha nincs még konkrét elképzelésetek, a konzultáció végére biztosan többet tudtok majd arról, hogy mit is szeretnétek.

Pénzügyi tanácsadóként minden adatot, információt bizalmasan kezelek, így ezeket harmadik félnek nem adom ki, erről pedig az aláírt megrendelő okiratban nyilatkozatot is kaptok tőlem.

Távozásotok után e-mailben küldöm el nektek a rátok váró szervezési feladatok pontos listáját, a követendő költségvetést, és minden fontos dokumentumot, leírást, amivel segítségetekre tudok lenni.

 

Miért éri meg esküvői pénzügyi tanácsadóra költeni?

Talán van esküvőszervezőtök, aki segít a költségvetés összeállításában, de az esetek többségében ő nem pénzügyi szakember.

Pénzügyi tanácsadóként nemcsak a meglévő pénz racionális elköltésében nyújtok segítséget, hanem anyagi helyzetetek ismeretében ennek gyarapítására is tippeket adok.

Ha az alap csomagot választjátok, akár egyetlen hasznos tippem többszörösen is visszahozza a konzultáció árát.

Ha hajlamosak vagytok a túlköltekezésre, és a meglévő költségvetési terv mellett is szükségetek van egy kontrollra, aki biztos kézben tartja az esküvőtök pénzügyi részét, akkor nektek megéri az extra csomag is, hiszen gondolj bele, milyen könnyű a tervezettnél csak 20-30000-re többet költeni néhány tételnél, máris annyi mínuszban vagytok, amit nehéz utána helyrebillenteni.

Mindemellett azt kell, hogy mondjam, az esküvőjüket szervező párok legnagyobb részénél a legtöbb idegeskedés a pénz miatt történik. Nem lenne egyszerűbb mindezt eltörölni és nyugodtan élvezni a készülődés örömét?

Ráadásul az itt kapott tanácsokat később is hasznosítani tudjátok, így a házasságotok pénzügyi szempontból is stabil alapokat kap.

 

 

Jelentkezéseteket pénzügyi tanácsadásra sok szeretettel várja az alábbi elérhetőségeken:

 

profil

             Nagy Andrea kreatív vezető

             okleveles közgazdász

             e-mail: mieskuvonk.info@gmail.com

             telefon: 70/2485138

 

 

 

 Partnereink