Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Cégünk fő profilja hosszú évek óta a könyvelés. Minden pénzügyi szakmában dolgozó ember tudja, hogy emellett a munka mellett szükség van olyan tevékenységekre, amelyek feltöltenek energiával, legyen az sport, természet, család vagy éppen a kézművesség. 

Emellett rácáfolunk arra a tévhitre is, hogy a pénzügyi dolgozók nem kreatívak, mert mi azok vagyunk :) Saját ötletek alapján dolgozunk és szívvel-lélekkel készítjük termékeinket. És persze a precizitás a kézműves munkák során is alapvető elvárás magunkkal szemben.

 

Nagy Andrea - kreatív vezető

A mieskuvonk.hu webáruház vezetőjeként 2015. januárja óta foglalkozom a jegyespárok kívánságaival. 

Igyekszem barátságos hozzáértéssel segíteni a párokat a legapróbbtól a nagyobb döntésekig, és olyan alternatívákat ajánlani a problémákra (legyen az ízlésben, anyagiakban vagy időbeosztásban), ami segítséget nyújt a szervezés területén.

A legtöbb termék a saját tervezésemben és kivitelezésemben készül. Több mint tíz éve foglalkozom különböző kreatív technikákkal a grafikától kezdve az ékszerkészítésen át egészen a gravírozásig. Gyakran kerül elő a varrógépem a szekrényből, de szívesen dolgozom akár fával is.

Partnereink által készített termékekkel kapcsolatban is bátran kérjetek tőlem segítséget, hiszen a technikai és színbeli korlátokat és lehetőségeket éppúgy ismerem, mint ők, viszont az elkészítést az ő ügyességükre és tapasztalataikra bízom például a szatén díszövek és egyes fejdíszek terén, így biztosak lehettek benne, hogy minden terméket az ahhoz legjobban értő kézműves készít nektek.

Ha egyedi dekorációra vagy kiegészítőkre vágysz, keress a mieskuvonk.info@gmail.com címen. A jó hangulat elősegítése érdekében a tegeződés, a kedvesség és a gyors válaszadás cégünknél alapvető, így bátran fordulj hozzám kérdéseddel!

 

 

 

 Partnereink